Despre Noi

Despre Noi

Academia de infrumusetare Reflexovital a ajuns in Timisoara, in 2008, cand a pus bazele primului curs de formare profesionala. Au urmat sute de cursanti mai apoi care ne-au trecut pragul , gasind aici profesionalism , incredere, crestere , un mediu prielnic pentru a face primii pasi spre o meserie noua .

O data cu anii, am crescut si noi , in prezent sediul nostru aflat in Timisoara ( str. Patriarh Miron Cristea, nr.13 ) gazduind 10 -12  cursuri lunar, si aprox. 80-100 cursanti lunar ..

Ce ne-a facut sa crestem ? 

– Am cautat cei mai buni profesionisti din domeniu , si i-am adus in cadrul Academiei ca mentori

macheta traineri

– Am ales locul potrivit si am pus la dispozitie cursantiilor tot ce ar putea avea nevoie pentru a invata, si toate acestea Gratuit

 DSC06464  DSC06451  mani_pedi4 reflexology_feet

– Ne-am gandit ce ne-am dorii sa primim daca am fi si noi cursanti, si ne-am adaptat dupa feedback-urile primite de la ei , punandu-le la dispozitie modele pentru practica din cadrul cursurilor, oportunitati de angajare, de specializare, si cursuri care sa ii ajute sa se dezvolte : vanzari , marketing, patologie, anatomie , relationare cu clienti, etc.

– Am ales sa lucram cu produse de top, pentru ca experienta lor de invatare sa fie calitativa si profesionala.

produse cursuri

In cateva cuvinte.. ne dorim ca atunci cand ati ales Reflexovital sa aveti parte de cea mai frumoasa experienta, de un mediu calduros si primitor, de un profesor bun si de invataminte care sa va sprijine mai departe

Si acum cateva cuvinte despre Academia Mama .. Reflexovital , datorita careia am realizat toate aceste minuni :

Academia de Infrumusetare Reflexovital a luat fiinta in anul 1996, in Sibiu, si a inceput prin oferirea de servicii in domeniul intretinerii corporale, beauty, spa si wellness: masaj de relaxare si anticelultic manual, masaj terapeutic manual (tehnici de presopunctura, shiatsu, bowtech, osteopatie, gimnastica de recuperare) reflexo terapie, hidroterapie, modelare corporala cu aparate, vacuum, electro stimulare, impachetari anticelulitice la rece si la cald, sauna si piscina, coafor, cosmetica, manichiura-pedichiura, make-up.

Pe parcursul activitatii noastre am acumulat multa experienta incat ne-am permis sa extindem aria de activitate lansand departamentul de formare profesionala a adultilor astfel am devenit furnizor autorizat de ANC (fost CNFPA) pentru efectuarea de cursuri de calificare in domeniile: tehnician maseur, coafor stilist, cosmetician, manichiurist – pedichiurist, make-up artist.

Prezentare Traineri 

 

 

De ce Reflexovital ?

  • Examenele au loc la Timisoara
  • Cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei si MMSF
  • Diplome recunoscute in statele Uniunii Europene
  • Gratuit materiale, ustensile si consumabile (suporturi de curs, curs de anatomie)
  • Plata in rate lunare
  • Posibilitate angajare pe vase de croaziere
  • Practica reprezinta 90% din curs
  • Sali de curs dotate cu posturi de lucru individuale
  • Asigurarea modelelor umane pentru pregatirea practica
  • Numar maxim de 8 cursanti pe serie